Schoolfotograaf

Dinsdag 27 en woensdag 28 september komt de schoolfotograaf op school. Hierbij krijgt u vast de indeling, zodat u kunt zien wanneer uw kind(eren) aan de beurt is/zijn.

Dinsdag: groep 2/3 – de TOPPklas – de peutergroep – groep 4/5 – groep 5 – groep 3 – groep 6

’s Middags worden de broertjes en zusjes die op school zitten samen gefotografeerd.

Woensdag: groep 1/2A – groep 1/2B – groep 7 – groep 8A – groep 8B – groep 4

Zowel voor dinsdag als woensdag na schooltijd kunnen ouders kinderen inschrijven die (nog) niet op de basisschool zitten om samen met hun broer/zus op de foto te gaan. U kunt intekenen via SchouderCom. De achtergrond voor de groepsfoto is wit en voor de individuele foto’s en de broer/zus foto betonkleur. We hopen dat de kinderen er allemaal weer mooi op mogen staan! Voor vragen kunt u zich wenden tot Linda Baranowski en Lidy de Wijn.

Ander nieuws

Maandagkrant

Afgelopen vrijdag is het nieuwe logo onthuld van onze school: IKC Valeo! Om 11:45 uur was het zover: ons nieuwe logo is onthuld. Op het schoolplein hebben we dit feestelijk gedaan. Binnenkort worden de nieuwe schoolborden opgehangen en kunt u ze bewonderen.

Maandagkrant

Deze week mogen de kinderen stemmen voor de naam van ons nieuw IKC! Bij een nieuw IKC hoort ook een nieuwe naam. Aanstaande donderdag is het zover! De kinderen mogen stemmen voor onze nieuwe schoolnaam. Wat zal het worden?

Maandagkrant

Hoe leuk het buiten ook was, we komen zachtjes de school binnen. Zo kan er rustig gewerkt worden

Schoolreisje

FunMania!