Nieuws

Maandagkrant

Afgelopen vrijdag is het nieuwe logo onthuld van onze school: IKC Valeo! Om 11:45 uur was het zover: ons nieuwe logo is onthuld. Op het schoolplein hebben we dit feestelijk gedaan. Binnenkort worden de nieuwe schoolborden opgehangen en kunt u ze bewonderen.

Maandagkrant

Deze week mogen de kinderen stemmen voor de naam van ons nieuw IKC! Bij een nieuw IKC hoort ook een nieuwe naam. Aanstaande donderdag is het zover! De kinderen mogen stemmen voor onze nieuwe schoolnaam. Wat zal het worden?

Maandagkrant

Hoe leuk het buiten ook was, we komen zachtjes de school binnen. Zo kan er rustig gewerkt worden

Schoolreisje

FunMania!

Maandagkrant

Wij willen u allen graag bedanken voor uw vrije tijd, uw energie, uw enthousiasme, uw inzet voor en vertrouwen in onze school. U bent van harte welkom op 21 juni om 12:00 uur op het schoolplein. De schooldag is gewoon tot 12:15 uur.

Maandagkrant

Wij vinden iedereen hier op school even belangrijk. We respecteren elkaar zoals we zijn. We praten mét elkaar en niet over elkaar. Iedereen mag een eigen mening hebben.

Schoolfotograaf

Dinsdag 27 en woensdag 28 september komt de schoolfotograaf op school. Hierbij krijgt u vast de indeling, zodat u kunt zien wanneer uw kind(eren) aan de beurt is/zijn.

Opleidingsschool

Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige collega's goed op te leiden en ze voor te bereiden op het vak van leerkracht in het basisonderwijs. Zeker in deze tijden van leerkrachten tekort willen we hierin investeren.

40 jaar in het onderwijs

In de zomervakantie vierde Els Wolffenbuttel haar 40 jarig jubileum in het onderwijs. Deze prestatie wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben wij juf Els verrast met een mooie bos bloemen en taart voor de hele klas.

Fietsenrekken

Het is fijn om te zien dat steeds meer kinderen de fiets pakken om naar school te komen. Door de hoeveelheid fietsen en de grootte van de fietsen met bijvoorbeeld kratten voorop, zien we dat de fietsenrekken snel vol zijn en de fietsen half op het pad worden neergezet. Dit levert onveilige situaties op