Opleidingsschool

Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige collega's goed op te leiden en ze voor te bereiden op het vak van leerkracht in het basisonderwijs. Zeker in deze tijden van leerkrachten tekort willen we hierin investeren.

We zijn daarom blij dat we uitgekozen zijn om samen met de Sint Bernardusschool uit Haarlem Oost en in samenwerking met de PABO Haarlem als opleidingsschool te starten.

Dit betekent dat naast de 5 studenten die in verschillende groepen hun stages lopen, ook de studenten van de Bernardusschool samen eens per maand als leerteam door onze school lopen en in verschillende klassen kijken en van de leerkrachten leren. We hopen dat de opleiding hiermee beter aansluit bij de praktijk. Daarnaast is het voor ons als team informatief en inspirerend om te zien hoe deze enthousiaste groep volgens de nieuwste inzichten wordt opgeleid.

Ander nieuws

Maandagkrant

Afgelopen vrijdag is het nieuwe logo onthuld van onze school: IKC Valeo! Om 11:45 uur was het zover: ons nieuwe logo is onthuld. Op het schoolplein hebben we dit feestelijk gedaan. Binnenkort worden de nieuwe schoolborden opgehangen en kunt u ze bewonderen.

Maandagkrant

Deze week mogen de kinderen stemmen voor de naam van ons nieuw IKC! Bij een nieuw IKC hoort ook een nieuwe naam. Aanstaande donderdag is het zover! De kinderen mogen stemmen voor onze nieuwe schoolnaam. Wat zal het worden?

Maandagkrant

Hoe leuk het buiten ook was, we komen zachtjes de school binnen. Zo kan er rustig gewerkt worden

Schoolreisje

FunMania!